Geen voorrij kosten!
<
  • nl
  • en

Ons verhaal

Deurenopenmaken.nl is circa 10 jaar begonnen als klein bedrijf met 1 slotenmaker. Inmiddels is het uitgegroeit als groot en professioneel bedrijf. En hebben eigen gediplomeerde slotenmakers in dienst, en werken niet als een tussen dienst voor 'slotenmakers'' die wij niet kennen. Zo weet u zeker dat u altijd een professionele vakman aan huis heeft. Na jaren lange ervaring heeft de sloten wereld nog weinig geheimen voor ons. Alle type sloten hebben wij geopend en gerepareerd. Van de standaard skg2 sloten tot skg3 Anti inbraak sloten.Toch zien wij ieder slot nog als een uitdaging. Als het nou om het openen, repareren of vervangen gaat van elk type hang of sluitwerk, U kunt er van verzekerd zijn dat alles netjes en schadevrij wordt gedaan.

Deurenopenmaken.nl

Met al meer dan 10 jaar ervaring zijn er nog vrij weinig verrassing voor ons betreft sloten. Wij maken u deur altijd schadevrij open, zelfs in de alle ergste gevallen kunnen we alles netjes herstellen voor u. Denk bijvoorbeeld aan een inbraak poging waar de inbreker uw slot en deur heeft vernielt. Met eigen gediplomeerde slotenmakers en monteurs bent u altijd in goede handen. Wij hebben meerdere service auto's en een werkplaats midden in provincie Utrecht  En zijn dan ook vrijwel altijd binnen 30 min op uw locatie.

Onze pluspunten 

  • Elke dag bereikbaar.
  • Binnen 30 min op locatie.
  • Mobiel pinnen.
  • Prijzen altijd duidelijk en Helder.
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Schadevrij openen

Service Auto's   


Onze slotenmaker services

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Onze slotenmakers doet meer dan alleen sloten openen en vervangen. Wij zijn onder andere ook gespecialiseerd in anti inbraak advies, installatie van anti-inbraaksystemen en uitvoering van complete projecten voor particulieren en bedrijven. Ook voor een nood sluiting of reparatie kunt u bij ons terecht. Op al onze services zit gratis montage in provincie Utrecht bij nieuwe sloten of cilinders. Offerte op maat nodig? Bel gerust even of stuur een mail. Ook via de WhatsApp zijn wij iedere dag bereikbaar.

Buitengesloten?

Onze professionele slotemaker helpt u schadevrij weer in huis in

Inbraakpreventie

Inbraak herstel en inbraak preventie. Houd een inbreker buiten!

Sloten Reparatie

Met onze eigen werkplaats kunnen we vrijwel alle type sloten repareren.

Sloten Vervangen

sleutel verloren of gestolen? vervang uw cilinders gelijk!

Spoedservice

In heel provincie utrecht binnen 30 min op uw locatie

Buitengesloten Auto?

Ook hiermee helpen we u 100% Schadevrij mee

© deurenopenmaken.nl 2024 | Design en Development door WebTwister.nl