Geen voorrij kosten!
  • nl
  • en

Inbraak preventie

Na jaren van achteruitgang zitten diefstallen weer in de lift, blijkt uit gegevens van de politie. Een inbraak is nooit helemaal te vermijden, maar er zijn veel dingen die u kunt doen om uw risico sterk te verkleinen. Met meer dan 60.000 inbraken per jaar in Nederland is het belangrijk om je huis te beschermen tegen dieven.Onze slotenmakers komen u graag helpen. Vraag een gratis offerte aan. Of maak een afspraak voor een inspectie. Onze slotenmakers komen bij u thuis en checken uw hang en sluit werk. En adviseren u wat de beste oplossing is voor u. Bovendien hebben onze monteurs  alle anti inbraak sloten in de services auto's. Van anti kern trek cilinders tot inbraak strippen. En kunnen dus eventueel gelijk geplaats worden. In de meeste gevallen installeren wij uw anti inbraak maatregel gratis.

De beste inbraak tips op een rij.


Zo houd u een inbreker buiten


SKG 3 anti kern trek cilinders zorgen er voor dat een inbreker uw cilinder niet kunt uitboren.Deze zijn namelijk versterkt met een stalen brug. In de praktijk heeft een inbreker gemiddels 3-5 minunten nodig om uw cilinders er uit te boren. Zei boren speciale schroeven in uw cilinder en gebruiken een zogeheten cilinder trekker om uw cilinder in tweeën te trekken en kunnen vervolgens zo uw deur openen. Ook als u een veiligheids meerpunt sluiting heeft! Heeft u een skg gekeurde cilinder? Op de meeste cilinders staat een stempel of keurmerk aan de voor zeide. Staat hier alleen een merk of SKG 2 (Stichting kwaliteit gevelbouw) op? Dan is uw huis zeker niet goed beveilig tegen inbrekers. En zijn SKG 3 cilinders een goede keuze. 

Maar wat als u liever uw huidige sleutels wilt gebruiken? Dan is een anti kern trek beslag een goede keus. U kunt dan gewoon uw oude cilinders gebruiken, ook als deze niet zijn gekeurd. Met een anti kern trek beslag komt er namelijk een stalen schijfje voor uw sleutel gat dat mee draait met uw sleutel. Dit voorkomt dat een inbreker in uw cilinder kunt boren. Nog een voordeel is dat een inbreker ziet dat u een anti kern trek beslag heeft, en uw huis overslaat.
Bekijk in dit filmpje nog een aantal tips.

Politie


 


Wat kunt u nog meer doen om inbraak te voorkomen.Kortom u kunt een hoop doen om inbraak tegen tegaan, maakt het een inbreker niet te makkelijk. Wilt u weten hoeveel inbraken in uw buurt of regio zijn? kijk dan hier op de misdaad in kaart van de politie. Klik hier om uw aan te sluiten bij een misdaad preventie app. Ziet u iets verdacht dan is het verstandig om een melding te maken bij de politie. Inbrekers doen bijvoorbeeld kleine stukjes papier of licifer houtjes tussen uw deur om te zien als deze wordt gebruikt, en komen er zo dus achter dat u niet thuis bent.


Anti inbraak tips als u op vakantie bent.


Als er wordt ingebroken, bel dan 112. Als er met een deur of raam is geknoeid, of als uw bezittingen verspreid liggen en u niet zeker weet of er iemand binnen is, bel dan 112.Als er is ingebroken of een poging tot dan komen onze slotenmakers u snel helpen. Wij vervangen uw sloten en herstellen de inbraak schade. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Bel vandaag nog voor een gratis offerte of inspectie.Onze tevreden klanten

© deurenopenmaken.nl 2023 | Design en Development door WebTwister.nl