Geen voorrij kosten!
<
  • nl
  • en

Buitengesloten van uw huis

Even snel de post halen en de deur waait dicht, u gaat naar uw werk en vergeet de sleutel aan de binnen kant van de deur. Dit zijn enkele voorbeelden, hoe het ook is gekomen het is natuurlijk erg vervelend om buiten te staan van uw eigen huis. Gelukkig kunnen onze slotenmakers u snel helpen om weer binnen te komen. Wij hanteren een vast tarief om uw deur te openen. Geen vervelende of onverwachte kosten achteraf. Ook als u een veiligheids slot heeft hanteren wij een vast tarief. Met meerdere werkplaatsen en eigen monteurs zijn we veelal binnen 30 min op uw locatie.


Wat te doen als u buiten staat?

Stap 1

Neem contact met ons op of stuur een WhatsApp. Leg even de situatie uit en wij kunnen precies vertellen wat we voor u kunnen doen en wat het kost.


Stap 2

Vertel ons uw postcode dan kunnen we u precies vertellen wanneer we op u locatie zijn en sturen 10 min van te voren een berichtje.


Stap 3

We maken uw deur altijd open op de snelste manier en schadevrij. Moet er toch in uw slot geboord worden dan herstellen we alles weer netjes.


Stap 4 

Als uw deur weer open is krijgt u een factuur en kunt u gemakkelijk ter plekke pinnen.

 


FAQ

Buitengesloten​  

buitengesloten


Veel voorkomende problemen

Sleutel aan de binnenkant

U gaat de deur uit en vergeet de sleutels aan de binnenkant van de deur. Helaas kunnen 90% van de sloten niet worden open gedraait als er een sleutel aan de andere kant zit. Dit betekend dat u uw slot niet meer van de buitenkant kunt open maken ook als u nog een reserve sleutel heeft. Gelukkig kunnen onze slotenmakers in vrijwel alle gevallen uw deur schadevrij open maken en hoeft uw slot niet geboord te worden. In het geval dat dit niet mogelijk is en moeten we toch boren dan blijven de kosten voor het openmaken hetzelfde. We rekenen geen extra kosten. En kunnen in het ergste geval alles netjes voor u vervangen.
 

Sleutel afgebroken

Een sleutel die breekt in het slot is een veel voorkomend probleem. Meestal wordt dit veroorzaakt door het gebruik van een versleten sleutel of een slecht gemaakte kopie. Naarmate de sleutel verslijt, moet u steeds meer kracht gebruiken om hem in het slot te draaien. Na verloop van tijd neemt het risico toe dat de sleutel in het slot afbreekt. Onze Slotenmakers kunnen u snel weer naar binnen helpen. Is uw sleutel verbogen? Gebruik dit alstublieft niet meer! Bovendien zal de cilinder veel sneller verslijten en op een gegeven moment zeker kapot gaan. Kunt u het afgebroken stukje niet meer verwijderen met uw vingers dat zullen we hoogwaarschijnlijk uw cilinder moeten vervangen. Het afgebroken stukje beschadigd namelijk de binnenkant van uw cilinder. 

Ingebroken

U komt thuis en ziet schade aan uw deur en er is in uw cilinder geboord. Helaas bent u het slachtoffer van een inbraak of poging tot. Uw slot is kapot en kunt niet meer naar binnen. Wij komen u snel helpen en herstellen de schade en plaatsen nieuwe sloten voor u wie wel inbraak veilig zijn. Niet ingebroken maar wel schade aan uw cilinder? Laat gelijk uw cilinders vervangen! De inbreker heeft waarschijnlijk een poging tot gedaan en komt later nog een keer om het weer te proberen. Weten wat u nog meer kan doen tegen inbraak? kijk hieral onze tips.

Deur zit op slot

Sleutels kwijt en de deur is op slot. dat is zeker erg verontrustend. Gelukkig staan ​​onze slotenmakers klaar om u te helpen. Als de deur op slot is, moeten we u cilinder of slot uit boren. Dat klinkt erger dan het in werkelijkheid is. Onze slotenmakers doen dit werk dagelijks en kunnen dit met grote precisie doen. Het veroorzaakt geen schade aan uw deur. Onze servicewagens zijn voorzien van sloten in vrijwel alle maten en merken, waardoor wij defecte cilinders en/of sloten snel kunnen vervangen. We zijn vrijwel altijd binnen 30 min op uw locatie. Onze vriendelijke slotenmakers gaan professioneel en vakkundig te werk. Bent u uw sleutels kwijt en zit uw deur op slot, bel dan direct voor een van onze slotenmaker en wij komen u helpen.

Cilinder draait door

U heeft uw huis sleutels nog maar u kunt uw deur niet openen omdat de cilinder door draait. Dit is erg vervelend natuurlijk maar geen probleem voor onze slotenmakers. Als de cilinder door blijft draaien is deze helaas kapot en moet worden open geboord. Wij doen dit dagelijks en kunnen dit natuurlijk erg netjes zonder dat er schade aan uw deur komt. En kunnen na het openen uw oude kapotte cilinder vervangen voor een nieuw. Tip als u merkt dat uw cilinder niet meer lekker draait, dan is deze aan vervanging toe en voorkom een buitensluiting.

Elke dag Bereikbaar

© deurenopenmaken.nl 2023 | Design en Development door WebTwister.nl