Geen voorrij kosten!
<
  • nl
  • en

Fietsslot openmaken op locatie

Er zijn ruim 22 miljoen fietsen in Nederland, dus soms verliest iemand zijn fietssleutel en soms gaat het fietsslot kapot en kan het niet meer geopend worden. Als het wiel ergens aan vastzit, kun je geen enkele kant op en komen wij in actie. Wij maken uw fietsslot open. Is er haast bij en staat u gestrand? Wij maken fiets sloten open in heel provincie Utrecht en zijn veelal binnen 30 min op uw locatie. Geen haast dan kan er natuurlijk ook een afspraak gepland worden.

Fietsleutel kwijt

U heeft uw fiets veilig vast gezet maar bent uw sleutel verloren. Erg vervelend natuurlijk. Wij komen u graag helpen. Om uw fiets weer open te krijgen moeten we helaas uw oude fiets slot open slijpen. Natuurlijk kan onze slotenmaker dit erg netjes en zal er geen schade aan uw fiets komen.

Fiets slot kapot

U heeft uw fiets sleutels nog maar het slot gaat niet open. Sleutel past niet meer of het slot draait door. Het kan natuurlijk zijn dat uw sluit kapot is gegaan door slijtage. Maar zit er schade aan het slot dan is dan kans groot dat iemand uw fiets heeft proberen te stelen. Gelukkig is het niet gelukt maar nu staat u gestand met een fiets die niet meer open gaat. Onze slotenmaker komt u snel helpen. 


 Werkgebied slotenmaker utrecht

Binnen 30 min

Legitimeren

Als u door ons uw slot wilt laten openen belt u of stuurt u een WhatsApp met uw locatie. Een van onze slotenmakers komt naar uw locatie om u te helpen en zijn er veelal binnen 30 min. Natuurlijk kunnen we niet zomaar een fiets openen zonder te checken als die van u is. Onze slotenmaker vraagt voor het openen om een kopie van uw legetimatie zodat we deze aan de factuur kunnen koppelen.

Prijs openen

Of het nu gaat om een ​​kettingslot, hangslot of ringslot, wij maken het voor u open. Daarna kan het slot niet meer worden gebruikt. Afhankelijk van de afstand hanteren wij tarieven van 45 euro tot 75 euro ex btw om uw slot te openen.

Onze pluspunten 

  • Elke dag bereikbaar.
  • Binnen 30 min op locatie.
  • Mobiel pinnen.
  • Prijzen altijd duidelijk en Helder.
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Schadevrij openen
10+ Slotenmakers
Elke dag Bereikbaar

© deurenopenmaken.nl 2023 | Design en Development door WebTwister.nl