Geen voorrij kosten!
<
  • nl
  • en

Cilinders vervangen

Er zijn veel goede redenen om uw cilinder te vervangen.Bijvoorbeeld omdat uw cilinder defect is, u uw sleutels bent kwijtgeraakt of u zojuist het slachtoffer bent geworden van een inbraak of poging tot. Wij komen snel ter plaatse om uw woning of bedrijf uit te rusten met nieuwe cilinders die voldoen aan de verschillende eisen van verzekeringsmaatschappijen (inboedelverzekering). Bent u net verhuisd naar een andere woning of een ander bedrijfspand? Ook dan is het verstandig om uw cilinders te vervangen, omdat u niet weet of de vorige bewoner de sleutels nog heeft. De verzekeringsmaatschappij kan ervoor kiezen om niet te betalen als er een"dubbele" sleutel in omloop in. Ook als er nood is kunnen we snel uw cilinders vervangen. Onze slotenmakers hebben vrijwel alle maten en merken cilinders mee in de werk auto en kunnen u snel helpen. Ook in het ergste geval mocht u een niet gebruiklijk slot hebben dan plaatsen we een nood oplossing zodat de deur s'nachts veilig op slot kan.


Een deurcilinder is een essentieel onderdeel van een deurslot en speelt een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid van een gebouw. Het is het mechanisme dat de deur vergrendelt en ontgrendelt. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van deurcilinders:


Bij het kiezen van een deurcilinder is het essentieel om rekening te houden met de specifieke behoeften en veiligheidseisen van het gebouw. Het is aan te raden om advies in te winnen bij een professional om de beste keuze te maken.

SKG keurmerk

SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. SKG heeft een onafhankelijk keurmerk  voor sloten ontwikkeld. Er zijn drie keurmerken: SKG 1 ster, 2 sterren of 3 sterren, het laatste label is uiteraard het meest veilig. Een slot met een SKG-waarde van 1 niet zelfstandig anti-diefstal. Hier moet een extra slot worden bevestigd. 1 sterren cilinders zie je tegenwoordig niet meer, omdat deze zeker niet inbraak werend zijn. Staat er 1 ster of helemaal geen ster op uw cilinder? Dan is het zeker geen overbodige luze om deze te vervangen. Het is voor een inbreker namelijk bijna net zo makkelijk binnen komen alsof die een sleutel heeft. Twee sterren sloten zijn beter bestand tegen inbraak en vertragen de kans op diefstal met 3 tot 5 minuten.Maar nog steeds geen uitdaging voor een inbreker. Het SKG 3 slot heeft een zeer goed antidiefstalvermogen en vertraagt ​​de diefstal met 15 tot 30 minuten. Plus een inbreker weet ook dat het erg lastig wordt met een SKG3 sterren cilinder en slaat uw huis gewoon over.

Sleutels gestolen?

Helaas horen we steeds vaken dat er sleutels worden gestolen en dat er dan later een "bezoeker" bij u thuis komt. Let altijd goed op uw sleutels, laat uw sleutelbos niet even in de fiets zitten of op een tafeltje leggen op het terras. Een dief heeft zo u sleutels zo te pakken. En in de digitale tijd, denk aan facebook is het voor een dief niet heel moeilijk te achter halen waar u woont. Zelfs als u goed bent verzekerd wordt er vaak niet uitbetaald omdat er geen inbraak sporen zijn. In onze ervaring laat een dief altijd een enorme bende achter in uw huis. En laat uw achter met een enorme kosten post en een hoop ellende. Neem dus geen risico en laat uw cilinders vervangen.

Sleutel afgebroken?

Is uw sleutel afgebroken in de cilinder? Dit komt meestal omdat de sleutel krom is of er is een slechte kopie gemaakt is. Als u kopieen laat maken van uw sleutel vraag altijd om een goed kwaliteit sleutel. Goedkope kopieen breken snel af. Als uw sleutel is afgebroken en u kunt het afgebroken stukje er niet meer uit trekken dan zullen we u cilinder moeten vervangen. Het afgebroken stukje blijft namelijk vast zitten in uw cilinder en komt er niet meer uit. We vervangen uw cilinder voor goede kwaliteit. Er zitten altijd standaard 3 sleutels bij. Uiterraad kunnen we ook kopieen van de sleutels voor u maken. 

Verhuist, nieuwe sleutels

U bent ingetrokken in een nieuw huis of bedrijfspand. Super leuk natuurlijk, het is minder leuk als er opeens iemand uw pand betreed met een oude kopie van de sleutels. Weet u hoeveel sleutels er in omloop zijn? Is het een bedrijfspand hoeveel oude medewerkers hebben en kopie van de sleutel en waar zijn die nu.U wilt natuurlijk dat uw waardevolle spullen veilig zijn. Bovendien betaald de verzekering vaak niet uit als er is "ingebroken" met kopie van een sleutel. Ook zijn cilinders vaak veroudert of heeft de oude eigenaar bezuinigt en zijn de huidige cilinders niet inbraak werend. Wij raden altijd SKG 3 sterren cilinders aan om inbraak te verkomen. Dit is voor een particuleer meer dan genoeg. Verzekeringen eisen vaak meer als het om een bedrijfpand gaat. Denk bijvoorbeeld aan cilinder met een speciale pas wie nodig is voor kopieen te maken zo kan niet iedereen wie een sleutel heeft een kopie laten maken.

Nieuwe Cilinders

slotenmaker cilinders vervangen

Sleutels verloren

Ook als u uw sleutels bent verloren en u nog extra sleutels heeft, is het verstandig om uw cilinder te vervangen. U weet niet wie uw sleutel vind of waar die is. En helaas komen ze vaak in handen van mensen met slechte bedoelingen. Net als er een sleutel is gestolen en hier mee wordt ingebroken betaald de verzekering vaak niet uit. Een dief wie met een kopie binnen komt zal geen inbraak sporen achterlaten aan uw slot. Neem dus geen risico en laat uw cilinder vervangen zodat u nieuwe en andere sleutels heeft.

Elektrische cilinders

Cilinders en sloten voor bedrijven zijn veelal het zelfde als voor particulieren. In kwaliteit en veiligheid zit echter een hoop verschil. In het algemeen eist een verzekering dat u een hogere klasse inbraak cilinders plaats. Zoals SKG3 anti kern trek cilinders deze voorkomen dat een inbreker uw cilinder uit boort en uw pand betreed. Heeft een een groot bedrijf met een hoop werknemers, dan zijn elektronische cilinders een goede oplossing. Deze kunnen worden gekoppeld aan een pas systeem of gewoon via u telefoon. U kunt dan digitaal toegang geven aan uw mensen, tijdelijk of bijvoorbeeld alleen de hoofd ingang. U kunt individuelen mensen toevoegen of verwijderen en hoef dus niet steeds nieuwe kopieen van uw sleutels te laten maken of zich af te vragen wie er nog allemaal een kopie heeft. Wij hebben altijd een gepaste en op maat gemaakte oplossing voor u. Bel voor een gratis offerte op maat. 

Bold elektrische cilinder
SKG 3 cilinder
Iseo elektrische cilinder

Veel gestelde vragen

Kortom onze slotenmakers vervangen snel en professioneel uw cilinders ongeacht de situatie .Met meerdere service autos iedere dag actief hebben we altijd een slotenmaker in de buurt voor u. Wij zijn elke dag van 08.00 tot 00.00 bereikbaar. Ook op zon- en feestdagen! En veelal binnen 30 min op uw locatie in heel provincie Utrecht. Geen haast of een offerte aanvragen? Uiterraad kunt u ons altijd bellen als u een vraag heeft liever even een mailtje sturen? Dan kan natuurlijk ook. Klik hier voor een mail.

Snel even een vraag? Stuur een WhatsApp

partners en erkenningen

© deurenopenmaken.nl 2023 | Design en Development door WebTwister.nl