Geen voorrij kosten!
<
  • nl
  • en

Buitengesloten van uw auto?

Een van de meest frustrerende situaties die je als autobezitter kunt tegenkomen, is het per ongeluk buitengesloten raken van je auto. Of het nu komt door verloren sleutels, een afgebroken sleutel in het slot, of gewoonweg vergeten sleutels in de auto, dit scenario kan voor veel stress zorgen. Gelukkig bieden onze professionele slotenmakers niet alleen een oplossing voor deze noodsituaties, maar ook een efficiënte en betrouwbare manier om snel weer achter het stuur te zitten.

Hoe stap ik in de auto zonder sleutel? Deze vraag krijgen we vaak. De sleutels vergeten, verliezen of achterlaten in de auto... dit overkomt ons allemaal wel eens. Maar maak je geen zorgen. Je bent niet de enige die deze ervaring heeft gehad. Gelukkig is er een methode en speciaal gereedschap zoals auto lock picks en opblaasbare wigpompen waarmee een auto kan worden geopend zonder de lak of het plaatwerk van de auto te beschadigen. Vrijwel alle in Nederland gereden merken en typen auto's kunnen op deze manier worden geopend.

Auto deur laten openen 

Wij komen u graag helpen. Onze slotenmakers zijn veelal binnen 30 min ter plaatse om u te helpen. Wij maken u auto alleen open op een schadevrije manier. U krijgt geen schade aan uw auto of lak. Er wordt niet in uw slot geboord en uw sloten/sleutels worden niet vervangen. Wij hebben een vast tarief voor een auto te openen in ons werk gebied, 99 Euro (ex btw) en rekenen geen voorrij kosten. U kunt gemakkelijk, wanneer u auto open is, mobiel pinnen. Bel gelijk voor een van onze slotenmakers. 

sleutels kopieren/maken

Heeft u nieuwe auto sleutels of een kopie nodig? hier kunnen we u helaas niet mee helpen. Hiervoor moet u bij uw auto merk dealer zijn.
 

Veilig en Schadevrij Openen

Het openen van moderne autodeuren vereist precisie en kennis van geavanceerde vergrendelingssystemen. Onze professionele slotenmakers beschikken over de nodige vaardigheden en gereedschappen om autodeuren veilig en zonder schade te openen. Dit betekent dat je snel weer toegang hebt tot je auto zonder zorgen over beschadigingen.


FAQ


Auto openen

buitengesloten auto
Elke dag Bereikbaar

© deurenopenmaken.nl 2024 | Design en Development door WebTwister.nl