Geen voorrij kosten!
  • nl
  • en

Buiten gesloten van uw auto?

Wij zijn actief in bijna heel Nederland. Dus het maakt niet uit waar u woont, er is altijd een slotenmaker in de buurt. Wij zijn elke dag 24 uur bereikbaar. Ook op zon- en feestdagen! En hebben onze eigen professionele slotenmakers in dienst!

Hoe stap ik in de auto zonder sleutel? Deze vraag krijgen we vaak. De sleutels vergeten, verliezen of achterlaten in de auto... dit overkomt ons allemaal wel eens. Maar maak je geen zorgen. Je bent niet de enige die deze ervaring heeft gehad. Gelukkig is er een methode en speciaal gereedschap zoals auto lock picks en opblaasbare wigpompen waarmee een auto kan worden geopend zonder de lak of het plaatwerk van de auto te beschadigen. Vrijwel alle in Nederland gereden merken en typen auto's kunnen op deze manier worden geopend.

Auto deur laten openen 

Wij komen u graag helpen. Onze slotenmakers zijn veelal binnen 30 min ter plaatse om u te helpen. Wij maken u auto alleen open op een schadevrije manier. U krijgt geen schade aan uw auto of lak. Er wordt niet in uw slot geboord en uw sloten/sleutels worden niet vervangen. Wij hebben een vast tarief voor een auto te openen in ons werk gebied, 99 Euro (ex btw) en rekenen geen voorrij kosten. U kunt gemakkelijk, wanneer u auto open is, mobiel pinnen. Bel gelijk voor een van onze slotenmakers. 

sleutels kopieren/maken

Heeft u nieuwe auto sleutels of een kopie nodig? hier kunnen we u helaas niet mee helpen.
Hiervoor moet u bij uw auto merk dealer zijn.

Een aantal tips

Veel gestelde vragen

© deurenopenmaken.nl 2023 | Design en Development door WebTwister.nl