Geen voorrij kosten!
<
  • nl
  • en

Slotenmaker in De Bilt

Altijd een slotenmaker bij u in de buurt

Staat u buitengesloten in De Bilt  0682745651 Bel gelijk voor een slotenmaker of gratis advies. Wij zijn elke dag 24 uur bereikbaar. Ook op zon- en feestdagen! En veelal binnen 30 min op uw locatie. Hebben onze eigen professionele slotenmakers in dienst! Geen haast? U kunt ook bellen voor een afspraak of offerte op maat voor een van onze andere diensten.

Snel even een vraag? Stuur een WhatsApp

partners en erkenningen

  • Huisdeur openen (Elk type slot/deur)
  • Autodeur openen (100% schadevrij)
  • Binnen 30 min aanwezig
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Werkzaam in De Bilt
  • Prijzen altijd duidelijk en Helder.
  • Eigen monteurs geen tussen dienst!
  • ☎ 0682745651

Slotenmaker De Bilt 

Even snel de post halen en de deur waait dicht, u gaat naar uw werk en vergeet de sleutel aan de binnen kant van de deur. Dit zijn enkele voorbeelden, hoe het ook is gekomen het is natuurlijk erg vervelend om buiten te staan van uw eigen huis. Gelukkig kunnen onze slotenmakers u snel helpen om weer binnen te komen. Wij hanteren een vast tarief om uw deur te openen. Geen vervelende of onverwachte kosten achteraf. Ook als u een veiligheids slot heeft hanteren wij een vast tarief. Met meerdere werkplaatsen en eigen monteurs zijn we veelal binnen 30 min op uw locatie.


Buitengesloten  in De Bilt 

Bent u buitengesloten van uw huis en is de deur niet op slot dan kunnen we in de meeste gevallen uw deur schadevrij openen. Er hoeft niet in uw slot geboord te worden en uw sloten en/of uw cilinder hoef niet te worden vervangen. Dit kan niet als u een inbraak strip op uw deur heeft. Mocht het toch nodig zijn om uw cilinder te uit te boren dan worden hier geen extra kosten voor in rekening gebracht. Onze slotenmakers hebben alle sloten, cilinders in alle maten,vormen en merken in de service auto en kunnen dus alles gelijk weer vervangen mocht dit nodig zijn.


Buitengesloten door een afgebroken sleutel

Staat u buitengesloten omdat uw sleutel opeens afbreekt? Dit is natuurlijk erg vervelend. Kunt u het afgebroken stukje sleutel er niet meer uit trekken met uw vingers, dan zullen we hoogwaarschijnlijk uw cilinder moeten uit boren. Dit klinkt erger dan het is. Onze profesionele slotenmakers doen dit dagelijks en kunnen dit heel precies zonder dat er schade aan uw deur komt. Bovendien hebben we altijd alle sloten en cilinders in verschillende maten en merken (bijv, dom, Nemef en mauer) in onze services auto's. Zodat we alles gelijk voor u kunnen vervangen mocht dit nodig zijn.


Buitengesloten met een kapot slot

U komt thuis steekt de sleutel in het slot en uw deur gaat niet open! Hoogswaarschijnlijk is uw slot of cilinder kapot. Dit kan natuurlijk 100 verschillende oorzaken hebben. Met warm weer kan het zijn dat uw deur een beetje uit zet en uw deur moeilijk sluit. Dit komt omdat de meerpuntsluiting dan niet meer goed in de sluitkast valt. Als u dit te lang zo laat kan het zijn dat u dan uw meerpunt sluiting stuk trekt. Draait u sleutel door dit kan komen omdat u een slechte kopie van uw sleutel gebruikt. Wat de oorzaak ook is onze slotenmaker komt u graag helpen. We hebben bijna alle sloten en merken in onze service autos . Dus wat er ook mis is met uw slot wij kunnen het altijd voor u repareren.

Kortom als uw deur nu dicht gewaaid is of uw slot kapot is, Wat de reden ook mag zijn dat u nu staat buitengesloten. Onze slotenmakers helpen u snel weer naar binnen. Met meerdere werkplaatsen en eigen monteurs zijn we veelal binnen 30 min op uw locatie.Buitengesloten auto in De Bilt 

U laad even uw boodschappen in de kofferbak van uw auto en opeens zit uw deur op slot en uw auto sleutel ligt er nog in. Erg vervelend natuurlijk. Mischien zit er een storing in uw autosleutel of heeft u per ongelijk het knopje gedrukt en de deur dicht gedaan. Wat de reden ook mag zijn onze slotenmakers helpen u snel weer de auto in. Autos openen doen wij altijd schadevrij. Onze nooddienst in regio De Bilt zijn vrijwel altijd binnen 30 min op uw locatie.
Kijk hier voor meer info hoe we uw auto openen.

Bent u al uw auto sleutels kwijt en heeft u nieuwe nodig?  Hier kunnen we u helaas niet mee helpen en hiervoor zult u naar uw merk garage moeten.


Cilinders vervangen in De Bilt 

Heeft u nieuwe sleutels nodig? Onze slotenmaker vervangt uw cilinders en adviseren u welke het best bestand zijn tegen inbraak. U krijgt standaard 3 nieuwe sleutels. Ook als er haast bij is kunnen we u snel helpen. Onze nood dienst is vrijwel altijd binnen 30 min op uw locatie.

U bent verhuist en heeft uw nieuwe sleutels gekregen, super leuk natuurlijk. Maar wie heeft er eigelijk allemaal en kopie van uw sleutel!? Het is verstandig om bij een nieuwe woning uw sloten te veranderen zodat u de enige bent met een kopie van uw sleutels. Bovendien zijn oude niet gekeurde cilinders niet inbraak veilig.


Sleutels gestolen of verloren?

Helaas komt het ook vaak voor dat inbrekers uw sleutels stelen bijv, als u deze even laat zitten in uw fiets en even niet op let. Inbrekers wachten dan dat u niet thuis bent en gaan uw woning binnen en vertrekken met uw waardevolle spullen. Met onze nooddienst in regio De Bilt zijn wel altijd in de buurt en snel op uw locatie om uw sloten te veranderen. Ook in de avanond, weekend of feestdagen.


Ingebroken in De Bilt 

U komt thuis van vakantie of een avond uit en uw sleutel past op eens niet of uw hele cilinder is uit de deur! U komt binnen en uw hele huis ligt over hoop. Een vreselijke situatie natuurlijk en het gebeurd vaker dan u denkt. Kijkt u eens hier op een misdaad kaart in uw regio. Maar wat nu? De politie is geweest en uw deur kan niet meer dicht. Onze nood dienst is altijd beschikbaar ook in uw regio De Bilt. Wij komen snel en repareren uw deur en sloten.


Inbraak preventie in De Bilt 

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Wat wij vaak horen van klanten is "er valt toch niets te halen " dit weet en intereseert een inbreker natuurlijk niets. Zij boren uw slot open en vernielen uw deur en trekken uw hele huis overhoop. En richten enorm veel schade aan. Ook als u een veiligheids driepunt slot heeft is het niet automatisch inbraak veilig. U heeft een SKG 3 anti kern trek cilinder of beslag nodig. Dit voorkomt dat een inbreker in uw slot boord (cilinder trekken). Als u een SKG 2 cilinder heeft dan is een inbreker al binnen 4 min bij u binnen ook als u een meerpunt sluiting heeft! Met een SKG 3 Cilinder of beslag heeft een inbreker min 30 min nodig om uw slot uit te boren met erg veel lawaai. Dit doen ze natuurlijk niet, steker nog ze slaan hoog waarschijnlijk uw huis over als u goede SKG 3 sloten heeft.

Wij adviseren u graag wat de beste oplossing is voor uw huis. Vraag gratis een offerte aan of maak een afspraak om gratis advies aan huis te krijgen. Bekijk ook onze inbraak preventie tips. Werkplaats in regio De Bilt ☎ 0682745651


Veel gestelde vragen


Heldere tarieven Slotenmaker De Bilt 

Voor het openen van uw huis deur of auto deur handeren wij vaste tarieven. Geen Voorrij kosten, Geen uur tarieven of extra kosten. U weet altijd waar u aan toe bent en kunt gerust en schadevrij weer uw huis of auto in.

Natuurlijk is er vaak een stukje maatwerk dat buiten de prijslijst kan vallen bijv, als een type slot heeft wat niet meer wordt gemaakt. Onze slotenmakers bespreken van te voren de mogelijkheden met u. Onze diensten zijn vaak zakelijk dus deze prijslijst is exclusief btw.

Deuren open makenTarief
Huis deur openen (elk slot) € 99,00
Op slot gedraaide deur openen € 99,00
Anti kern trek beslag verwijderen € 45,00
Auto openmakenTarief
Autodeur openen € 99,00
CilindersTarief
Cilinder vervangen (standaardmaat) (SKG2) € 75,00
Cilinder vervangen (standaardmaat) (SKG3) € 125,00
Cilinder vervangen (afwijkende maat) (SKG2) € 100,00
Cilinder vervangen (afwijkende maat) (SKG3) € 145,00
Penslot (SKG2) € 85,00
VoorrijkostenTarief
Voorrijkosten € 0,00
Annuleringskosten € 45,00
InbraakbeveiligingTarief
Kerntrekbeslag (inc, Montage) € 145,00
Anti-kerntrekrozet (Inc, Montage) € 75,00
Sleutelkluis € 125,00
Opleg slotenTarief
Lips oplegslot (standaard) € 250,00
Yale oplegslot € 150,00
Cisa oplegslot € 150,00
Insteek slotenTarief
insteek sloten Vanaf € 75,00
NoodvoorzieningenTarief
Nood slot plaatsen € 100,00
Nood slot borg € 50,00
MontageTarief
Gratis montage op standaard klussen € 0,00
BrievenbusTarief
Brievenbus openen inc, slot € 75,00
Brievenbus openen inc, slot (buiten regio) € 99,00
Fiets Tarief
Fiets openen (laag tarief afhankelijk van afstand) € 45,00
Fiets openen (hoog tarief afhankelijk van afstand) € 75,00


Onze tevreden klanten

© deurenopenmaken.nl 2024 | Design en Development door WebTwister.nl