Geen voorrij kosten!
  • nl
  • en

Buiten gesloten van uw auto?

Wij Kunnen Uw Auto Open Maken Zonder Sleutel

Wij zijn actief in bijna heel Nederland. Dus het maakt niet uit waar u woont, er is altijd een slotenmaker in de buurt. Wij zijn elke dag 24 uur bereikbaar. Ook op zon- en feestdagen! En hebben onze eigen professionele slotenmakers in dienst!

Hoe stap ik in de auto zonder sleutel? Deze vraag krijgen we vaak. De sleutels vergeten, verliezen of achterlaten in de auto... dit overkomt ons allemaal wel eens. Maar maak je geen zorgen, het is gemakkelijk te openen en schadevrij. Je bent niet de enige die deze ervaring heeft gehad. Gelukkig is er een methode en speciaal gereedschap zoals autosloten en opblaasbare wigpompen waarmee een auto gemakkelijk kan worden geopend zonder de lak of het plaatwerk van de auto te beschadigen! Vrijwel alle in Nederland gereden merken en typen auto's kunnen op deze manier worden geopend.
 

Auto laten openen door onze monteurs

Liever professionele hulp, wij komen u graag helpen. Onze monteurs zijn veelal met 30 min ter plaatse om u te helpen. Wij maken u auto alleen open op een schadevrije manier. U krijgt geen schade aan uw auto of lak. Er wordt niet in uw slot geboord en uw sloten/sleutels worden niet vervangen. Wij hebben een vast tarief voor een auto te openen in ons werk gebied, 99 Euro (ex btw) en rekenen geen voorrij kosten. U kunt gemakkelijk, wanneer u auto open is, mobiel pinnen. Bel gelijk voor een van onze monteurs +31 682745651
 

Auto sleutels kopieren of maken

Heeft u nieuwe auto sleutels of een kopie nodig? hier kunnen we u helaas niet mee helpen.
Hiervoor moet u bij uw auto merk dealer zijn.

Tips Auto openen

Tip 1

Een auto openen zonder sleutel is op een simpele manier mogelijk met een kleerhanger. Deze optie is ideaal als u de auto voor de deur van uw huis heeft staan. Iedereen heeft namelijk wel een kleerhanger thuis in de kast of op de kapstok hangen. Vouw de kleerhanger open en duw deze door het zijraampje van de voordeur van de auto. Daarna haakt u de kleerhanger achter het mechanisme van het slot van de auto. Het is belangrijk om deze manier van auto openbreken zonder schade uit te voeren. Dat is mogelijk door zachte doekjes te gebruiken. Overigens is dit trucje het gemakkelijkst uit te voeren bij oudere auto´s die een handmatig slot hebben. Bij een nieuwere auto kost het wat meer moeite.
 


Tip 2 

Schoenveters bieden een oplossing voor het openen van de auto zonder sleutel. Het kan ook een andere string zijn. Het doel is om een ​​schuifknoop in het midden te leggen, zodat het touw later kan worden aangetrokken. Laat het uiteinde over de hoek van de deur glijden en laat de knop op de deurkruk vallen. Trek vervolgens aan het touw om de knoop aan te halen en de auto te breken zonder schade. Er zitten veters aan de veters, en als de auto binnen op slot staat, is dat geen probleem.
 


Tip 3

Sleutels vergeten in de auto? Ook als je geen hangers, veters of koorden in de buurt hebt, is dat geen probleem. Met behulp van de ruitenwissers van de auto kan de auto ook zonder schade worden geopend. Deze optie is vooral handig als de deuren een beetje open staan. Pak vervolgens de ruitenwisser en zorg ervoor dat deze door de spleet gaat. De ruitenwissers bieden de mogelijkheid om de ontgrendelknop te ontgrendelen.

Tip 4

Een schroevendraaier is een veelgebruikt hulpmiddel om een ​​auto te openen zonder sleutel. Het enige nadeel is dat er schade kan ontstaan. Daarom is het echt een noodoplossing die je kunt gebruiken als er geen andere trucjes zijn om de auto te openen. Gebruik een platte schroevendraaier die diagonaal onder het slot wordt geplaatst. Dan geef je de schroevendraaier een klap en de sloten van de auto gaan open. Gebruik een doek die de lak beschermt om beschadigingen te voorkomen. Gebruikt deze methote alleen in nood, Kans is groot dat er schade aan uw auto komt. Deze methode werkt in het algemeen alleen bij oudere auto's

© deurenopenmaken.nl 2023 | Design en Development door WebTwister.nl